MINŐSÉG, HATÉKONYSÁG, TERMELÉKENYSÉG - NÉMET GYÁRTMÁNYÚ IPARI ÁGAPRÍTÓK

TS Industrie

Minőségi termékeink gyártója a TS INDUSTRIE

TS INDUSTRIE az Önök szolgálatában

Az 1985-ben alapított Tuennissen cég a faaprítók és rotoros aprítógépek vezető szállítójává nőtte ki magát, miután a Groupe SEE 2009-ben felvásárolta.

 

A TS INDUSTRIE egyedülálló igényalapú tanácsadást képviselő, a zöldhulladék csökkentésével és újra hasznosításával kapcsolatos megoldások szakértőjeként fejlődött ki Németországban és Európában. Az innováció logikus folytatásaként a TS INDUSTRIE minden vásárlójának három változatban kínál nagy teljesítményű akkumulátoros rotoros aprítógépeket.

 

Átfogó és szerteágazó kínálatunkkal innovációs vezető szerepet töltünk be az európai piacon – folyamatosan vezérelve ügyfeleink elvárásaitól, valamint az új emissziós és környezetvédelmi keretfeltételektől, know-how-val szereztünk hírnevet magunknak.

 

Know-how
Minden modell számos innovatív működési funkcióval van felszerelve.
A TS prémium termékek folyamatosan magas minőséget garantálnak, ami a használat biztonságában, a tartósságban, valamint a hatékonyságban és a folyamatos teljesítményoptimalizálásban nyilvánul meg.

 

Minden ágaprítónkra két év  vagy 650 üzemóra garancia vonatkozik, amihez regisztráció szükséges a weboldalunkon. 

 

A TS egyedi és első osztályú szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek az egyéni igényekhez igazodó, az ügyfél igényeire szabott tanácsadással.