MINŐSÉG, HATÉKONYSÁG, TERMELÉKENYSÉG - NÉMET GYÁRTMÁNYÚ IPARI ÁGAPRÍTÓK

Blog

A TS Industries ágaprítók a világon mindenhol megbízhatóságukról és sokoldalúságukról híresek. A kiemelkedő termékminőség és körültekintő tervezés teszi lehetővé, hogy a világ egyik legjobb ágaprító rendszerét mondhassuk magunknak. A folyamatos fejlesztéseknek, az innovációknak köszönhetően a TS Industrie gépei robosztusak, hatékonyak és tükrözik a német gégyártás traditionális értékeit, megbízhatóságát.

Változtassa zöldhulladékát értékes aprítóanyaggá, döntsön környezettudatosan!

Hasznosítsa az aprítékot

  • Talajtakarás
  • Komposztálás
  • Fűtési energia

 

A faaprító vagy ágaprítógép nem csak egy gép önmagában. Gépeinket elsősorban az Ön mindennapi munkájának megkönnyítésére, valamint a faágak és vegyes növényzet hatékony újrahasznosítására tervezték.

 

Vegyes ág és lomb aprítás: Több növényzetű aprított anyag: A TS aprítógéppel előállított tápanyagban gazdag aprított anyag gyorsan lebomlik. Ideális komposzt és esztétikus talajtakaró készítéséhez, tápanyagot és takarást ad minden ágyának.

 

Faaprítók: A faaprítók esztétikus faaprítékot állítanak elő, amely díszíti és védi az ágyásokat (vízvisszatartás a talajban, hőmérsékletszabályozás, ...), vagy értékes tüzelőanyagként használható megfelelő fűtési rendszerekben. A faapríték újrahasznosításával a magas hulladékártalmatlanítási költségeket is csökkentheti.

 

Aprítás és hozamok

Faprító vagy ágaprítógép kiválasztásakor ügyeljen a növények mennyiségére, mennyiségére, fajtájára és nem utolsósorban az átlagos törzsátmérőre.

 

EGY MÉRNÖKI MEGOLDÁS MELY VÉDI A KÖRNYEZETET

A TS INDUSTRIE jelenlét érzékelő, CO2 csökkentő rendszere úgy szabályozza az aprítási olyamatot, hogy csak akkor használja a teljes motorteljesítményt, amikor arra szükség van. Ha az érzékelő felhasználót észlel a gép mögött, a motor teljes terheléssel forog; ha nem észlel felhasználót, a motor alapjáratra kapcsol. Ez üzemanyagot takarít meg és csökkenti a zajkibocsátást.

Annak tudatában, hogy az ágaprító gép nem kívánt zajt kelthet környezetében, a TS INDUSTRIE fokozott figyelmet fordít a gépek zajszintjének csökkentésére. Az általa kifejlesztett DRI hangszigetelt burkolat rendszer, kiváló akusztikus tulajdonságokkal rendelkező méhsejtszerű habot használva, közvetlenül beburkolja az aprító rotort és a motort melyek a fő zajforrást jelentik.