MINŐSÉG, HATÉKONYSÁG, TERMELÉKENYSÉG - NÉMET GYÁRTMÁNYÚ IPARI ÁGAPRÍTÓK

Technológia

 

TS INDUSTRIE VÁGÁSI TECHNOLÓGIÁK


VEGYES MIX ROTOR
Az 1999-ben kifejlesztett és szabadalmaztatott rendszer egy aprítókamrában egyesíti a kalapácsokat és a késeket, hogy minden típusú zöldhulladékot egyidejűleg és hatékonyan aprítson fel.

TELJESÍTMÉNY MIX ROTOR
A MIXED ROTOR legújabb generációja még hatékonyabb a különböző kamráknak köszönhetően, amelyek több kalapács és penge befogadására alkalmasak. Nyomatéka és a kések ventillációja lehetővé teszik a motor teljesítményének optimalizálását, energia- és erőforrás-megtakarítást, valamint az anyagok és a környezet jobb védelmét.

Vágókorong
Minden faaprítónk nehéz aprítótárcsával és két fokozatmentesen állítható pengével van felszerelve. A vágókések egy ellenkés mellett haladnak el, és így biztosítják a tiszta vágást és egyenletes faforgácsot.

 

Újításaink - Innovációk

No-Stress és Variostress

A No-Stress funkció lehetővé teszi az adagológörgők sebességének beállítását az anyag vastagságától és típusától függően, így elkerülhető a gép eltömődése. A funkció tökéletesítéséhez a Variostress közvetlenül a kezelőpanelről vezérelhető. Ezen a technológián kívül minden aprítógépünk fel van szerelve egy szeleppel, amely szabályozza az a szállítószalag és az adagolóhenger sebességét.

 

CO2 csökkentés

Ez a rendszer úgy szabályozza az aprítási folyamatot, hogy csak akkor használja a teljes motorteljesítményt, amikor arra szükség van. Ha az érzékelő felhasználót észlel a gép mögött, a motor a beállított üzemi fordulaton dolgozik; ha nem észlel felhasználót, a motor alapjáratra kapcsol. Ez üzemanyagot takarít meg és csökkenti a zajkibocsátást.

 

A Pilot System & Pilot System swing

Ez az egység vezérli az aprítót. A Pilot System & Pilot System swing központosítja a gép vezérlését, mint például a különböző aprítási területek, a No Stress és a Vario Stress.

 

TS.Cockpit

A legújabb generációs vezérlőegység, amely teljes irányítást biztosít a gép felett. A TS.Cockpit egy igazi vezérlő interfész, amely a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenáll, és megfelel az összes vonatkozó szabványnak. Egy dedikált platform, amely lehetővé teszi a gép közvetlen ellenőrzését (kibocsátásszabályozás, intelligens diagnosztika, karbantartás, de az akkumulátor feszültsége és töltése is, ha elektromos aprítóról van szó).

 

Elektromos vezérlés

Az előre/hátra művelet aktiválása az adagolóegység működtetéséhez

 

Elforgatható kivető

Alkalmazkodik a munkaterület körülményeihez

 

Összecsukható garat

Praktikus helytakarékos szállításhoz

 

Forgatható adagoló garat

Lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést a forgalomtól távol

 

Lánctalpas aprító

Biztonságos munkavégzést tesz lehetővé még durva terepen és lejtőkön is